Flir Merni Uredjaji Štampa
Posle 50-godišnjeg razvoja tehnologije infracrvenog merenje temperature i termovizije i dostizanja pozicije najvećeg svetskog proizvođača ovih uređaja, FLIR Systems je odlučio da proširi svoj program i izađe na tržište kvalitetne test i merne opreme (T&M). Sa istom inovativnošću, kvalitetom i pouzdanošću koju od FLIR-a očekuju korisnici, u ponudi su sada napredni digitalni multimetar, dva modela strujnih klešta, beskontaktni detektor napona, merač vlage i endoskop.

Uz sve napredne mogućnosti koje ovi instrumenti imaju, od konkurencije ih izdvaja Bluetooth konekcija koja omogućava da merenje pratite na prenosnim uređajima (smart telefoni, tableti) pomoću besplatne FLIR Tools Mobile aplikacije. Ovo u mnogome olakšava rad korisniku u opasnim sredinama ili kada je potrebno da više ljudi prati merenje.


FLIR DM93 True RMS industrijski multimetar
Flir DM93
Vrhunski instrument (40.000 cifara) sa VFD (Variable Frequency Drive) filterom za merenje frekventnih regulatora, LoZ modom za eliminaciju fantomskih napona, memorijom za snimanje merenja i ugrađenim LED lampama sa zadnje strane za osvetljenje radnog okruženja. Instrument je otporan na pad sa visine do 3m. Poređenje sa industrijskim standardom:


FLIR DM93 Fluke 87V
tačnost DC V ±0,05% ±0,05%
tačnost AC V ±0,5% ±0,7%
tačnost DC A ±0,2% ±0,2%
tačnost AC A ±1% ±1%
tačnost otpora ±0,2% ±0,2%
tačnost kapacitieta ±0,9% ±1%
broj cifara 40.000 20.000

opširnije...
FLIR CM83 True RMS amper klešta
Flir CM83
Industrijska strujna klešta koja uz VFD (Variable Frequency Drive) način rada, imaju mogućnost merenja aktivne snage i harmonika za analizu performansi sistema. Ugrađena LED lampa olakšava rad u mraćnom okruženju. Zahvaljujući Bluetooth povezivanju, merenje možete pratiti i na mobilnom telefonu ili preneti na termovizijsku kameru sa METERLiNK funkcijom.

opširnije...
FLIR CM78 amper klešta
Flir CM78
Ovaj model amper klešta ima opseg merenja do 1000A AC/DC i maksimalni otvor klešta 42mm. Ima mogućnost merenja temperature i to i kontaktno i beskontaktno (IC) kao i ugrađenu LED lampu za osvetljenje radnog okruženja. Bluetooth i METERLiNK su standardna oprema.

opširnije...
Tester napona VP52 sa lampom
Flir VP52
Siguran (CAT IV 1000V) detektor napona sa dva opsega, 90 do 1000V i 24 do 1000V. Uz zvučni poseduje i svetlosni i vibracioni alarm za rad u bučnom okruženju. Inspekciono svetlo na probnom vrhu i jaka LED lampa za osvetljenje okruženjea. Gumom ojačano kućište i dugmići garantuhu dug životni vek.

opširnije...
FLIR MR77 termohigrometar

Flir MR77
Osnovna prednost ovog uređaja je lako zamenjiv senzor za temperaturu i vlažnost vazduha. Takođe meri vlagu u materijalima pomoću sonde ali i beskontaktno. Pomoću ugrađenog IC termometra može meriti i temperaturu beskontaktno. Daje podatke i o apsolutnoj vlažnosti, taćki rose, vrstama materijala itd. FLIR daje ograničenu doživotnu garanciju.

opširnije...