Učila i oprema arrow Literatura arrow Knjige arrow Knjiga Eko električni kućni energetski sistem
Knjiga Eko električni kućni energetski sistem
ProizvodKnjiga Eko električni kućni energetski sistem
Cena: 750.00 Din
(Uračunat 10% PDV)
Ident:045116
Status: dostupnost
Opis Ova kratka knjiga pruža energetski svesnoj osobi polaznu tačku na putu ka obezbeđivanju električne energije u sopstvenom domaćinstvu. Na jednostavan način predstavljeni su osnovni principi, kao i detaljne informacije o tome kako napraviti ili održavati kućni električni sistem nezavisan od javne naponske mreže.
Ova knjiga će vam pomoći prilikom održavanja ili razvoja vašeg sopstvenog izvora električne energije u domu: Proračuni vas, korak po korak, provode kroz projekat vašeg sopstvenog električnog sistema, radi određivanja veličine solarnih panela, skupa akumulatora, solarnog punjača i invertora, na osnovu procene potrošnje. Priloženi su i primeri koji se mogu koristiti kao podloga za vaš električni sistem.
Praktični detalji o svemu, počev od dimenzija žice, konvencija za utičnice, kabliranja unutar razvodne kutije solarnih panela, održavanja generatora i konekcije punjača lepo su ilustrovani.Razmatraju se bitni faktori za vetar, proizvodnju etanola i potoke, kao izvore energije. Objašnjava se osnovna električna teorija pomoću osnovne matematike. Upotreba formula je jasna, zahvaljujući primerima. Opisani su problemi električnih sistema, sa predloženim rešenjima, uključujući i praktične nelagodnosti koje se uglavnom ne opisuju u drugoj literaturi.-
Korpa Samo za registrovane korisnike