Najčešća pitanja Štampa
 Gde se nalaze prostorije Mikro Princ-a?


Maloprodaja i veleprodaja se nalaze u istom objektu:
Kralja Milutina 31, 11000 Beograd, Srbija
Telefoni:
011/36-29-000
011/36-29-999
Fax: 011/78-56-314
E-mail: office@mikroprinc.com

Zanima me radno vreme?


Radno vreme maloprodaje:
radnim danima 8-20h, subotom 9-15h, nedeljom ne radi
Radno vreme veleprodaje:
radnim danima 9-16h, subotom i nedeljom ne radi

Kako je moguće doći do najnovijeg cenovnika?


Aktuelni cenovnik možete preuzeti klikom na link "Preuzmi cenovnik" koji se nalazi sa strane, na svakoj stranici sajta.

Da li je moguće poručivanje elektronskih komponenti, merne i lemne opreme, alata i sl. koji se ne nalaze u vašoj ponudi?


Da, zahvaljujući velikom broju kontakata, "Mikro Princ" je razvio pouzdanu nabavnu mrežu sa različitih krajeva sveta. Svake godine uvodimo nove principale i danas se možemo pohvaliti sa više od sto dobavljača od kojih je velika većina iz inostranstva. Firma, takođe, omogućava sastavljanje specifičnih porudžbina prema želji klijenata, daje preporuke za upotrebu i održavanje proizvoda i brine se o dostavi, poštujući rokove uz kvalitetan nivo usluge.

A on-line poručivanje?


Svi proizvodi iz naše ponude su vam na raspolaganju po sistemu kupovine "iz fotelje" i deli vas samo par klikova. Sve što je potrebno, jeste da se registrujete i prijavite na našem sajtu. Od podataka su neophodni samo osnovni lični podaci o vama i adresa kako bismo vam što lakše isporučili porudžbinu.

Da li šaljete obaveštenja putem e-mail poruka?


Ako želite da budete obavešteni na vreme o svim akcijama i popustima koji su u toku, kao i da primate druga važna obaveštenja od nas, možete da se prijavite na našu mailing listu klikom na ovaj link. Nije u pitanju nikakav spam i besomučno zatrpavanje reklamama, već samo jedna do dve poruke mesečno u zavisnosti od dešavanja.