Novosti
Ponovo radi e-mail Štampa
četvrtak, 08 decembar 2011 11:05
Information-icon-50x50E-mail je proradio, ali još uvek postoji šansa da dođe do zastoja u slanju i primanju poruka (do 1č).

hvala vam na razumevanju 
Problemi sa e-mail porukama Štampa
sreda, 07 decembar 2011 08:24
Information-icon-50x50Poštovani,
došlo je do problema sa e-mail serverom i iz tog razloga nismo u mogućnosti da primamo poruke od vas kao ni da ih šaljemo tokom poslednja 2 dana. Nadamo se da će problem ubrzo biti rešen i zahvaljujemo vam se na razumevanju. U slučaju da imate potrebu da nas hitno kontaktirate putem e-mail poruke, učinite to na adresu mikroprinc@gmail.com.
On-line porudžbine preko sajta funkcionišu, i ovu uslugu možete da koristite bez brige.

vaš Mikro Princ

10 godina Fenix-a Štampa
utorak, 29 novembar 2011 13:41

lucky-winner-radule-perisic-thumb

Ove godine, renomirani kineski proizvođač baterijskih lampi Fenix proslavio je uspešnih 10 godina postojanja.
Tim povodom je organizovana velika nagradna igra u koju su bile uključene sve zemlje sveta u kojima Fenix ima svoje zastupnike. Veliko interesovanje je vladalo i u našoj zemlji pošto klub obožavalaca Fenix lampi svakog dana raste. Problem je što je prema pravilima igre nagradu iz jedne zemlje mogao da dobije samo jedan učesnik. Ovog puta sreća se osmehnula gospodinu Perišiću iz Niša. Tako je gospodin Radule Perišić postao ponosni vlasnik baterijske lampe Fenix E05. Nama je, kao Fenixovom ovlašćenom distributeru, pripala čast da mu lampu uručimo. Sigurni smo da će i ubuduće biti organizovani događaji sličnog karaktera pa vas molimo da nastavite da pratite vesti na našem sajtu i sajtovima naših firmi koje zastupamo.

Opširnije...
Flir termovizija u građevinarstvu Štampa
četvrtak, 10 novembar 2011 14:00

logo-flirPogledajte prezentaciju Flir termovizijske opreme i njene primene u građevinarstvu.

 

Termografija i njena primena u proceni energetske efikasnosti objekata Štampa
petak, 21 oktobar 2011 14:40

logo-flir

FLIR i Mikro Princ održaće u petak 28.10. u Inženjerskoj komori Srbije predavanje pod nazivom “Termografija i njena primena u proceni energetske efikasnosti objekata”. Cilj predavanja je upoznavanje polaznika sa mogućnostima termografske kamere i primene termografije u proceni energetske efikasnosti objekata kao i predstavljanje naprednih rešenja koje nudi FLIR u ovoj oblasti imajući u vidu sve veću potrebu za očuvanje energije kao i predviđeno izdavanje energetskih pasoša za zgrade. Termografska kamera je alat pomoću kog se najbrže uočavaju problemi i koji omogućava donošenje odluka o potrebnim radovima za umanjenje energetskih gubitaka u zgradama.

Flir akcija - staro za novo Štampa
ponedeljak, 17 oktobar 2011 13:21

logo-flirFLIR je pripremio nove pogodnosti za kupce svojih termovizijskih kamera ove jeseni.  Do nove FLIR kamere po povoljnijim uslovima možete doći na 3 načina:

Opširnije...
QNAP TS-x79 serija Štampa
petak, 14 oktobar 2011 11:54

logo-qnapPogledajte prezentaciju najnovije QNAP Turbo Station x79 serije.

 

Problem sa registracijom Štampa
utorak, 04 oktobar 2011 13:05

Information-icon-50x50Poslednja 2 dana smo imali problem sa registracijom korisnika. Sada je problem rešen, i možete da se registrujete bez problema.

Izvinjavamo se na propustu.

Prelezak na novi sajt i hosting Štampa
četvrtak, 29 septembar 2011 08:55

Information-icon-50x50Poštovani,

želeli bismo da vas obavestimo da smo u cilju unapređenja elektronskog poslovanja sa vama prešli na novi sajt i web hosting. Sve bi to možda bilo propraćeno aplauzom da ne morate ponovo da registrujete korisnički nalog, a i to smo bili prinuđeni da uradimo na ovaj način zbog ispravke nekolicine propusta koji su nam se ranije potkrali.

Opširnije...
Nova verzija QBack Backup aplikacije Štampa
četvrtak, 15 septembar 2011 13:40

logo-qnapQNAP je objavio novu verziju QBack Backup aplikacije za lakši, stabilniji i sigurniji backup za korisnike Turbo NAS uređaja.

Opširnije...
<< Početak < 1 3 > >>

Strana 3 od 4