Učila i oprema arrow Literatura arrow Knjige arrow Knjiga operacioni pojačavači
Knjiga operacioni pojačavači
ProizvodKnjiga operacioni pojačavači
Cena: 1,540.00 Din
(Uračunat 10% PDV)
Ident:051846
Status: dostupnost
Opis Rasprodaja do isteka zaliha
Naslov: Operacioni pojačavači
Autor: Dr Radojle Radetić
Izdavač: Agencija EHO
Strana: 318
Pismo: latinica
Format: 17.5x25 cm
Godina izdanja: 2014
ISBN: 978-86-87495-58-6
Opis: Inostrana literatura na temu operacionih pojačavača je vrlo obimna i raznorodna. Autor je učinio veliki napor da napravi razuman izbor i da tu predstavi materiju domaćim čitaocima.
Izbor operacionih pojačavača je išao u pravcu primene, ali je velika pažnja posvecena i teoretskoj pozadini. Oblasti primene koje je imao na umu, uglavnom su vezane za merno-regulacionu tehniku ali veliki deo materijala je opšteg karaktera. Izlaganje gradiva ide postupno: prvo se pojedine teme obrađuju na nižem nivou, na bazi prostih modela. U kasnijim poglavljima ide se na precizniju analizu i sintezu kola sa operacionim pojačavačima. Na kraju dolaze detaljni opisi nekih specifičnih rešenja.
Imajući u vidu postupnost izlaganja, knjigu će moći da koriste i početnici i amateri, ali će i upućeni čitaoci naći u njemu interesantne šeme koje dosad nisu videli, prave bisere inženjerske invencije. Mogu je koristiti srednjoškolci i studenti a takođe i inženjeri koji svakodnevno rade na projektovanju i realizaciji elektronskih uređaja.-
Korpa Samo za registrovane korisnike